Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz safiha malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı kucakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere ateşe dayanıklıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması derunin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Camlı yangın kapıları yahut ürkü barlı yangın bapları başka yangın bapsı türleri arasındadır.

Bu doğrultuda mevki Yangın Merdiveni Kapısı bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında bilgelik iletilmek midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page